Ontwerp/vormgeving

Het communicatievak is heel breed. We lichten daarom drie van onze specialismen toe: advies, creatie, en media.

Advies

Communiceren doe je niet zomaar u wilt iets bereiken meer naamsbekendheid, een positieve beleving van uw merk, nieuwe medewerkers aantrekken of meer omzet. Dus voordat we met u praten over brochures, advertenties of drukwerk en de inhoud daarvan hebben we graag helder welk resultaat u verwacht want alleen dan kunnen we u gericht adviseren over haalbaarheid, doelgroepen, de boodschap en de keuze voor middelen. Actief denken we met u mee met onze jarenlang ervaring helpen wij u om de goede beslissingen te nemen waardoor u maximaal rendement haalt uit uw communicatiebudget.

Creatie

Creëren is een proces of het nu gaat om een logo, een advertentie of een mailing, het begint altijd met een heldere briefing. Als we de uitgangspunten met u bespreken, is het creatieve proces eigenlijk al begonnen. We brainstormen, schetsen, kiezen vorm, kleur en toon totdat we helemaal tevreden zijn over het resultaat een verrassend concept waarmee we u helpen om uw doel te bereiken.

Media

Of het nu gaat om de promotie van uw producten en diensten of het werven van nieuwe medewerkers uw boodschap moet bij de juiste doelgroep in het oog springen. We hebben kennis van tijdschriften, kranten en vakbladen, maar ook van buitenreclame en huis-aan-huis bezorging zo adviseren we u hoe u het juiste publiek optimaal bereikt tegen de laagste kosten.