drukwerk

Drukwerk

Smitsreclame levert ook verscheidene soorten drukwerk. Onze, of reeds bestaande ontwerpen kunnen wij doorvertalen voor productie gericht op drukwerk. Naast de ‘standaard’ offsetdruk zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen worden er ook zaken als afspraken- en bedankkaartjes, brochures, folders, posters, magazines en alle voorkomend ander printwerk door Smitsreclame verzorgt. Door de korte lijnen met de drukkerij, kunnen de producten op een korte termijn en van hoge kwaliteit worden geleverd.

Kwalitatief perfect offset drukwerk tegen scherpe tarieven!

Doordat we voor vele klanten drukwerk verzorgen kunnen we slim inkopen, en dat levert flink voordeel op! Met onze grafische vormgeving springt uw flyer, brochure of poster zeker in het oog. Smitsreclame denkt graag met u mee over bijvoorbeeld plaatsing van advertenties of verspreiding van flyers voor het beste resultaat van je marketingcampagne. Ben je benieuwd naar onze diensten op dit gebied? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw bedrijf op professionele wijze te promoten!

Drukwerk aanleveren en begeleiding

We krijgen vaak te horen “de flyers stuur ik zelf wel naar de drukker als het ontwerp klaar is”. Helaas zult u echter niet de eerste zijn die teleurgesteld terugkomt. Bij het printen van drukwerk hoort namelijk een goede instructie. De papiersoort, de dikte van het papier, de resolutie van afbeeldingen, de afloop, de kleurstelling en ga zo maar door. Dit zijn allemaal zaken die van belang zijn bij het aanleveren. Smitsreclame heeft jaren ervaring met drukwerk en kent inmiddels alle valkuilen en probleemgevallen. U kunt er dus vanuit gaan dat wanneer wij uw drukwerk verzorgen, u een resultaat van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. We nemen u graag die zorg uit handen.